A Matos Tekla Hair Salon jövőképe

Világunk fejlődését, nemcsak fodrász-szakmai, hanem technológiai oldalon is állandóan figyelemmel kísérjük, hiszen életünkben egyetlen dolog állandó, a változás. Ezért a folyamatos innovációk, organikus, tisztább anyagok és csillapíthatatlan tanulási vágyunk mellett a vendégeinknek adható hosszútávú, maximális hajegészség megteremtése ihlette azt a döntésünket, hogy a Gold szintjére lépjünk.

Szalonunk koncepciójának középpontjában az egyéniség, az egyediség áll. Nem szeretnénk tömegcikket gyártani, szalagmunkát végezni, a hozzánk betérő vendég a legnagyobb gondossággal és a ma választható maximális szalonszolgáltatások segítségével egyénre szabottan kapja meg hajkoronáját, szeretettel, odafigyeléssel.

Olyan Brand-et kerestünk, mely elhivatott a Partnerei iránt és megfelel a mai kor követelményeinek mind minőség, egészség-és környezettudatosság szempontjából. Fodrász szakmai tudást igénylő termékei csak és kizárólag a magyar szakemberek által érhetőek el hazánkban, így megőrzi befektetett munkánk tartósságát és egyediségét.

Ezért az a megtiszteltetés ért nemrég bennünket, hogy Budapest első számú Gold Professional Haircare Referencia Szalonja lehetünk.

Üzletünkben a skandináv luxusmárka teljes sortiment-je elérhető, egyenesen Koppenhágából, a legmaagasabb fodrász-szakmai hozzáértésünkkel.

Szalonunk elhivatott az alábbi tények mellett:

  1. Maximális egészségtudatosság: a Gold termékei nem tartalmaznak ammóniát, parabént, ppd-t, szulfátokat, resorcinolt, kőolajszármazékokat. Termékeit a legszigorúbb és legtisztább GREEN minősítés előírásai alapján készíti, hatóanyagai tökéletes tisztasággal, szennyeződésmentesen kerülnek forgalomba. Az organikus és természetadta hatóanyagok használatával hatványozottan odafigyelünk saját és vendégeink egészségére.
  2. Maximális környezettudatosság: technológiája és a koncentrátumok miatt nem pazarolunk, nem szennyezzük, terheljük feleslegesen bolygónk ökoszisztémját. Termékeinek csomagolása újrahasznosított anyagból készül és újrahasznosítható, melyet szalonprogramunk keretében vendégeink vissza tudnak hozni újrahasznosításra.
  3. PETA tagság: szalonunk állatbarát, ahogy Brand-ünk is Cruelty free, azaz nincsenek állatokon végzett kísérletek, kezdettől fogva. Szeretjük és tiszteljük az állatokat.
  4. VEGAN: A szalonunkban használt Gold termékek szinte teljes sortiment-je 100%-osan vegan tisztaságú, amely azt jelenti, hogy nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat.
  5. Hiszünk a tökéletesség létrehozásában:

A Gold Professional Haircare Brand-ről bővebben:

Anyacégünk nemzetközi weblapunk elérhetősége: www.goldhaircare.com

Magyarországi weblapunk elérhetősége: www.goldhaircare.hu

A Szépség és a Természet skandináv szinergiája

A GOLD professzionális hajápolást 2009-ben a fodrászat iránti alázat és szenvedély hozta létre, a két fodrász tulajdonos, Marco Merie és Victor Moreno vezetésével. Sokéves termékfejlesztési tapasztalat, több tízezer színváltoztatott modellen végzett teszt és Skandinávia vezető kémikusainak és stylistjainak tapasztalata eredménye ez a valóban kincset érő anyag…

Természetes hatóanyagú, rendkívül magas koncentrátumú termékeink valódi teljesítményt és hosszan tartó végeredményt nyújtanak. Hajápoló termékeink alap filozófiája: „Megfelelni a jövő kihívásainak és megteremteni a jövőt!”

Csúcskategóriájú fejlesztés

Termékeink hatóanyagait elsődlegesen megújuló alapanyagforrásból nyerjük. Kizárólag létfontosságú olajokat, növényeket és természetes antioxidánsokat használunk. (Kamillavirág kivonat, fehér tajtékvirág olaj, marula olaj, kasmír, selyem proteinek, vitaminok, stb.)

A GOLD termék palettája innovatív és funkcionális termékekből áll. Termékeink egyaránt megfelelőek a hölgyek és az urak számára, maximális kreativitást és tökéletes végeredményt garantálva.

Egyedi szabadalmakkal és technológiai eljárásokkal bír:

  1. Szinergikus természetes formula: botanikus formulánk szinergikus komplexe olyan táplálást biztosít, amely segítségével hajunk újjáéled, helyreáll természetes puhasága és selymes tapintása, csodálatosan hidratált lesz és intenzív fényt kap.
  2. Folyékony kristály technológia: egy speciális folyékony kristály rendszer, amely bezárja a hajszálakba a színárnyalatot, így védelmet kap a korai oxidációtól. A kristályok a sértetlen festék molekulákat egyenesen a cortex-be juttatják, így a hajszín természettesen vibráló, hosszantartó és tökéletesen homogén lesz. E rendszernek köszönhetően nincsen felesleges festék lemosás, mivel a felvitt összes pigment azonnal reakcióba lép. Emiatt is rendkívül környezetbarát.
  3. Biomimic sejtmásolás: kétlépcsős szerkezetépítőnk, a Metamorphyc tökéletesen természetes állapotába állítja vissza a haj minőségét, mely sejt szinten regenerál és nyújt rendkívül tartós végeredményt a vegykezelt hajak esetében.

Innovatív és funkcionális termékek

A GOLD egy skandináv Fashion House, mely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál kizárólag természetes és „zöld” hatóanyagok használatával. Közel a teljes sortiment 100%-osan vegan, azaz a produktumok nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat.

Termékeink parabén, ammónia, szulfát, PPD, kőolajszármazék és resorcinol mentesek. A Brand tagja a PETA állatvédelmi szervezetnek. Csomagolásai újrahasznosított anyagokból készülnek és újrahasznosíthatóak. Hiszünk a tiszta és természetes világban és a divatban.